Barbecue



Wij hebben alles weer in huis voor een complete en geslaagde barbecue. Wij geven u graag advies over de bereiding van onze producten (minder zout en glutenvrij mogelijk) en het organiseren van uw barbecue. Neem gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in onze winkel.

Tips voor een geslaagde barbecue

  • De barbecuetijd is een tijd van gezelligheid en creatief tafelen. Maar houdt de veiligheid in acht. Er gebeuren jaarlijks te veel ongelukken rondom het barbecuen door onachtzaamheid.
  • Laat de barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
  • Houdt een emmer zand of aluminiumfolie bij de hand om eventueel open vuur te doven.
  • Zet een emmer water in de buurt om eventuele verbrandingen direct af te koelen
  • Een aanwezige gasfles uit de volle zon houden.
  • Houtskoolbarbecues aansteken met aanmaakblokjes of kartonstukken. Gebruik in geen geval spiritus.
  • Gooi de restkolen niet dezelfde avond in de afvalcontainer.
  • Pas op voor loshangende kledingstukken.
  • Neem uw tijd . Laat het vlees goed garen. Niet goed gegaard vlees kan darmstoornissen veroorzaken.
  • Gebruik het juiste barbecuegereedschap.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.